Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Σας περιμένουμε καθημερινά 17:00 έως 21:00, να ενημερωθείτε από την Διεύθυνση για τα νέα προγράμματα θερινής προετοιμασίας, τις επιτυχημένες εδώ και χρόνια εκπαιδευτικές μεθόδους μας καθώς και τα δίδακτρα των Φροντιστηρίων Πολύτοπο.

Πειραιάς: Ηρώων Πολυτεχνείου 82, 1ος όροφος, 210 4181664

Καμίνια: Αγίου Ελευθερίου 48, 1ος όροφος, 2130451414

Σεβόμενοι τα υγειονομικά μέτρα κατά του ιού covid-19 προτείνουμε στους γονείς να κλείσουν ραντεβού για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Αγαπητοί γονείς,

Το τελευταίο διάστημα κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως στόχο τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας , παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την υποχρεωτική αναστολή όλων των εκπαιδευτικών χώρων (σχολείων και φροντιστηρίων).

Λαμβάνοντας υπόψη και την ανεπαρκή παρουσία των περισσότερων σχολείων, θεωρήσαμε χρέος μας απέναντι στους μαθητές μας την ολοκλήρωση της φετινής ύλης καθώς και τη διενέργεια των απαραίτητων επαναλήψεων, ώστε η επόμενη σχολική χρονιά να τους βρει έτοιμους και με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Στον στόχο αυτό θεωρούμε ότι ανταπεξήλθαμε στο έπακρο καθώς σε όλη αυτήν την προσπάθεια είχαμε συμμάχους εσάς και τους μαθητές μας.

Από το 1978 μέχρι σήμερα, το εκπαιδευτικό μας όραμα διατηρεί μία σταθερή συνέπεια: βοηθάμε νέους ανθρώπους, αυριανούς ενεργούς πολίτες, να πετύχουν τα όνειρά τους. Παρέχουμε μαθησιακά κίνητρα, δημιουργούμε εκπαιδευτικές προκλήσεις, είμαστε δίπλα σε κάθε απορία, έτοιμοι να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και να ενισχύσουμε τις ικανότητες των μαθητών μας. Αντιμετωπίζοντας τον κάθε υποψήφιο ως μια διακριτή και ξεχωριστή προσωπικότητα, συμβάλλουμε στο να ανακαλύψει ο ίδιος τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές του κι εν τέλει, μέσα από τη συνεργασία μας, να καταφέρει να εισαχθεί στη σχολή της επιλογής του. Επί τέσσερις δεκαετίες δουλειά μας είναι να προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για να πετύχουν τα όνειρά τους. Η σωστή και πλήρης προετοιμασία των μαθητών μας από την Α΄ κιόλας λυκείου, μέχρι και την Γ΄, αποτελεί τον απώτερο εκπαιδευτικό μας στόχο. Έχοντας υψηλή εξειδίκευση στις λυκειακές τάξεις, εφαρμόζουμε διδακτικές μεθόδους δοκιμασμένες, προσανατολισμένες σε δύο κατευθύνσεις: την πολύχρονη πείρα των εκπαιδευτικών μας και τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε μαθητή μας.

Με κριτήριο την κατάσταση που διαμορφώθηκε τον τελευταίο χρόνο και μελετώντας όλες τις πιθανές περιπτώσεις για τη νέα σχολική χρονιά, έχουμε ετοιμάσει ένα άρτιο εκπαιδευτικό πλάνο προκειμένου να ανταποκριθούμε σε όλα τα πιθανά νέα δεδομένα, με βασική παράμετρο την υγεία των καθηγητών, των μαθητών και των οικογενειών μας.

X