Τμήματα αποφοίτων ΑΕΙ/ΤΕΙ για απόκτηση διπλώματος Γ’ Μηχανικού

Το φροντιστήριο Πολύτοπο με την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον χώρο της ναυτικής εκπαίδευσης ανακοινώνει και επίσημα μέσω της σελίδας μας ότι από τον Σεπτέμβριο του 2017 θα δημιουργηθούν τμήματα για τους υποψήφιους Γ’ μηχανικούς που θέλουν αποκτήσουν το δίπλωμα.

Όλοι οι σπουδαστές μας που θα επιλεχθούν για να παρακολουθήσουν τα τμήματα προετοιμασίας  θα πρέπει να περάσουν από την εξής διαδικασία για την αντιμετώπιση του κάθε σπουδαστή ως ξεχωριστεί μονάδα ώστε να επιτευχθεί, για τον καθένα ξεχωριστά, το πολυπόθητο αποτέλεσμα μέσω τις εξατομικευμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας.


 

Βασικές αρχές που θα διέπουν την διαδικασία επιλογής υποψηφίων:

  1. Κάθε υποψήφιος θα γράφει ένα διαγνωστικό test πάνω στην ύλη των μαθημάτων που του αντιστοιχούν για τον πτυχίο του.
  2. Ανάλογα με τον βαθμό επιτυχίας αλλά και με το που επικεντρώνονται τα λάθη κανονίζεται ραντεβού με τον υπεύθυνο καθηγητή ώστε να κριθεί το γνωστικό επίπεδο και το πόσο ο σπουδαστής ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν.
  3. Η προετοιμασία για κάποιους που θα κριθεί από τα δύο προηγούμενα μέρη θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα τμήματα προετοιμασίας τουλάχιστον 15 ημέρες με σκοπό τα τμήματα να είναι ομοιογενή και ολιγομελή έως 5 άτομα.
  4. Κάθε 15 ημέρες μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας e-polytopo θα γίνονται διαγνωστικά  test στην ύλη των μαθημάτων. Αν κάποιος σπουδαστής για δύο συνεχόμενες φορές γράψει κάτω από την βάση αποχωρεί από την εκπαιδευτική διαδικασία και δεσμεύεται το ποσό της προκαταβολής ΜΟΝΟ.
  5. Η προετοιμασία και για τα 9 μαθήματα θα διαρκεί 2 μήνες πριν από κάθε εξεταστική (Φεβρουαρίου – Ιουνίου) ανάλογα με ποια μαθήματα είναι χειμερινού ή εαρινού εξαμήνου.
  6. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση αν κάποιος σπουδαστής μας δεν περάσει στις αντίστοιχες εξεταστικές κάποιο μάθημα τότε θα παρακολουθεί δωρεάν την καλοκαιρινή προετοιμασία για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Στους σπουδαστές μας θα παρέχονται σημειώσεις του φροντιστηρίου για όλα τα μαθήματα καθώς και τετράδια για να είναι ολοκληρωμένη η διαδικασία.

Η διαδικασία επιλογής σπουδαστών θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Παρέχουμε εγγύηση επιτυχίας μέσα από την εγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία, το διδακτικό προσωπικό αλλά και την Διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας.
Φροντιστηριακά μαθήματα για τους απόφοιτους ΑΕΙ – ΤΕΙ για την απόκτηση διπλώματος τρίτου μηχανικού.